Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Водорозчинна оливкова олія

В наявності
Модель: ES-1173
26.70 грн.
- +

Водорозчинна оливкова олія

Водорозчинна оливкова олія заслужено високо цінується виробниками косметики. Вона має всі корисні властивості олії оливи та ідеально підходить для догляду за всіма типами шкіри. У склад олії входить високий відсоток антиоксидантів і вітаміну Е, який допомагає шкірі краще засвоювати вітаміни А, Д, К. Тому олія має цілий комплекс корисних властивостей: відновлює захисний бар’єр шкіри, надає пом’якшувальну та омолоджувальну дію.

INCI: Olive Oil Glycereth-8 Esters.

Інша назва: Олівдерм.

Фізико-хімічні властивості

Зовнішній вигляд: прозора злегка жовтувата рідина зі слабким, але характерним запахом.

рН: 6,0-7,5 (5% водний розчин).

Розчинність: чудово розчиняється у воді та в рослинних оліях, також допомагає диспергуванню твердих речовин в рідких жирних спиртах та синтетичних ефірах.

Властивості:

  • відновлювальна,
  • живильна,
  • себорегулювальна,
  • пом’якшувальна,
  • зволожувальна,
  • заспокійлива,
  • змазуюча,
  • м'який мийний засіб.

Застосування:

  1. Завдяки своєму ретельно збалансованому самою природою складу, це – один з найбільш сумісних зі шкірою людини ненатуральних засобів — відновлює гідроліпідний баланс шкірного покриву, допомагає їй зберігати вологу і при цьому не перешкоджає диханню шкіри.
  2. Є чудовим спів-емульгатором для емульсій зворотного типу, не знижує ступінь піноутворення очищувальних рецептур, але може впливати на в’язкість.
  3. Застосовують як допоміжний стабілізатор ефірних і базових олій в косметичних рецептурах.
  4. Значно зменшує негативні впливи активних компонентів косметичних засобів на поверхню шкіри.
  5. Є дуже потужним антиоксидантом, за умови регулярного застосування може не тільки запобігати появі зморщок, але і розгладжувати їх.
  6. Чудово підходить для догляду за проблемною, схильною до запалень і лущення шкірою, швидко усуває почервоніння, лущення, свербіж і неприємні відчуття.
  7. Входить до багатьох косметичних засобів, призначених для очищення і живлення шкіри, зокрема, і для ніжної тонкої шкіри повік.
  8. Можна регулярно застосовувати у догляді за нігтьовими пластинами і кутикулами.
  9. Входить до складу багатьох медичних засобів, призначених для вирішення дерматологічних проблем і для якнайшвидшого загоєння механічних травм.
  10. Активно впливає на шкіру голови, живить, усуває подразнення, позбавляє лупи та збагачує волосяні цибулини.
  11. Запобігає випадінню волосся, зміцнює по всій довжині і сприяє росту.
  12. Підходить для догляду за тонким, схильним до сухості волоссям: усуває ламкість і глибоко живить по всій довжині.
  13. Робить волосся слухняним, красивим і надає природного блиску. 

Відсоток введення в косметичні засоби:

  • у міцелярну воду, тоніки – 1-3%;
  • у засоби догляду за волоссям (шампуні і кондиціонери) – 1,5-4%;
  • у гелі для душу і в піни для ванн – 2-4%;
  • у косметичні засоби для дитячої шкіри – 3-15%;
  • у косметичне молочко і в живильні креми – 4-7%;
  • у загоювальні креми – 5-10%;
  • у гідрофільні олії – 5-15%.

Відсоток введення в рідке мило: 10-25%.

При використанні в домашньому миловарінні значно покращує якість кінцевого продукту, збагачуючи його всіма корисними властивостями олії оливи.

Заходи безпеки

Перед тим, як вводити водорозчинну оливкову олію до складу домашніх косметичних засобів, слід провести стандартний тест на алергію. Якщо олія потрапила в очі, необхідно терміново промити їх великою кількістю проточної води.

Країна-виробник: Італія.

Додати відгук
Схожі товари
Водорозчинна олія аргани
Водорозчинна олія аргани

Олія арганії — одна з найкоштовніших рослинних олій світу. Дивовижний хімічний склад зробив її незамінним компонентом в косметології омолодження.

- +
25.10 грн.
Купити
Водорозчинна олія зародків пшениці
Водорозчинна олія зародків пшениці

Найсильніший природний антиоксидант і консервант. Ретельно очищає шкіру, виводить токсини, доглядає за волоссям.

- +
25.10 грн.
Купити
Хiт
Водорозчинна олія виноградних кісточок
Водорозчинна олія виноградних кісточок

Не помутнює основу, навіть при 30% введенні. Відмінно підійде для жирної, а також проблемної шкіри. Омолоджує шкіру.

- +
25.10 грн.
Купити
  Водорозчинна оливкова олія
Водорозчинна оливкова олія

Для всіх типів шкіри. Відновлює захисний бар'єр шкіри, пом'якшує, омолоджує. Очищає і живить. Для волосся.

- +
26.70 грн.
Купити
Водорозчинна мигдалева олія
Водорозчинна мигдалева олія

Надає стабільність емульсій без замутніння. Нормалізують ГЛБ шкіри, усуває дрібні зморшки, зміцнює нігті, волосся.

- +
25.10 грн.
Купити