Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Водорозчинна мигдалева олія

В наявності
Модель: ES-1174
25.10 грн.
- +

Водорозчинна мигдальна олія

Водорозчинна мигдальна олія володіє всіма корисними властивостями натуральної олії мигдалю. Вона містить багато жирних кислот, в тому числі – олеїнову і лінолеву, без яких неможлива нормальне функціонування організму. Також вона багата мінералами і вітамінами: А, D, Е і комплексом вітаміном В1, В2, В6. Ця водорозчинна олія заслужено високо цінується виробниками косметики і використовується при виготовленні багатьох популярних засобів догляду за шкірою, нігтями і волоссям.

INCI: Sweet Almond (Prunus dulcis) Oil Hydrogenized.

Фізико-хімічні властивості

Зовнішній вигляд: тягуча прозора рідина, що має ледь помітний, але добре впізнаваний запах.

рН: 7,0-8,5.

Розчинність:  розчиняється в воді і в етанолі. При цьому слід звернути особливу увагу на норму введення даного інгредієнта в косметичні засоби. При концентрації водорозчинної мигдалевої олії 1-3% — водний розчин залишається прозорим, при 4-7% – в ньому з’являється мутність, при 10% – водна фаза починає набувати властивостей гелю.

Властивості:

  • антиоксидантна,
  • очищувальна,
  • відбілювальна,
  • живильна,
  • протинабрякова,
  • регенерувальна,
  • себорегулювальна,
  • пом’якшувальна,
  • зволожувальна.

Застосування

  1. Часто використовують як єдиний емульгатор і спів-емульгатор у водоолійних емульсіях — надає стабільності емульсій, не роблячи їх більш каламутними і не погіршуючи їх здатність до піноутворення.
  2. Чудовий транспортний засіб  не тільки добре розподіляється по поверхні шкіри і легко всмоктується, а й проникає глибоко всередину шкірного покриву.
  3. Використовують у догляді за проблемною, схильною до сухості шкірою — допомагає позбутися запалення, лущення і подразнення шкірного покриву, забезпечує шкірі здоровий доглянутий вигляд.
  4. Відповідає за нормалізацію водно-ліпідного балансу шкірного покриву, застосовують при догляді за схильною до жирності шкірою. Він візуально звужує пори, делікатно очищаючи їх при цьому, позбавляє шкіру жирного блиску.
  5. Чудовий антиоксидант, використовують для профілактики появи зморщок і для усунення дрібних мімічних зморщок.
  6. Ідеальний засіб для зняття макіяжу і дбайливого ліфтингу.
  7. Використовують для догляду за проблемною шкірою на ліктях і на стопах живить і пом'якшує поверхню шкіри, сприяє швидкому загоєнню тріщинок.
  8. Дозволяє  вирішити проблему ослаблених нігтів, що розшаровуються.
  9. Широко використовується у догляді за волоссям, особливо — за тонким, ослабленим, схильним до сухості. Живить волосся по всій довжині, надає силу, полегшує процедуру розчісування.
  10. Підходить і для схильного до жирності волосся  живить поверхню шкіри голови і водночас нормалізує роботу сальних залоз, відновлюючи здоров'я волосяних цибулин і забезпечуючи здоров'я і сяйво волосся.
Відсоток введення в косметичні засоби:
  • у міцелярну воду – 1-2%;
  • у засоби для демакіяжу – 2-5%;
  • в очищувальні тоніки – 2-5%;
  • у домашні вологі серветки – 3-10%;
  • у гелеві цілющі маски і в скраби – 4-7%;
  • у гелі для душу, шампуні, піну для ванни – 5-10%;
  • у рідке мило: 10-30%.

У складі мила з основи водорозчинна олія солодкого мигдалю виконує роль базової олії, призначеної для догляду за шкірою. Особливо даний компонент цінується при виготовленні мила з прозорої основи, тому що не замутнює її. Крім того, ця олія відповідає за м’який вплив мила на поверхню шкіри, надає піні стабільність і, одночасно, ніжність.

Заходи безпеки

Водорозчинну мигдальну олію заборонено застосовувати при наявності алергічної реакції на горіхи і їх олії. Перед початком використання цього компонента необхідно провести стандартний тест на ліктьовому згині.

Країна-виробник: Італія.

Додати відгук
Схожі товари
Хiт
Водорозчинна олія виноградних кісточок
Водорозчинна олія виноградних кісточок

Не помутнює основу, навіть при 30% введенні. Відмінно підійде для жирної, а також проблемної шкіри. Омолоджує шкіру.

- +
25.10 грн.
Купити
Водорозчинна олія зародків пшениці
Водорозчинна олія зародків пшениці

Найсильніший природний антиоксидант і консервант. Ретельно очищає шкіру, виводить токсини, доглядає за волоссям.

- +
25.10 грн.
Купити
Водорозчинна олія аргани
Водорозчинна олія аргани

Олія арганії — одна з найкоштовніших рослинних олій світу. Дивовижний хімічний склад зробив її незамінним компонентом в косметології омолодження.

- +
25.10 грн.
Купити
  Водорозчинна оливкова олія
Водорозчинна оливкова олія

Для всіх типів шкіри. Відновлює захисний бар'єр шкіри, пом'якшує, омолоджує. Очищає і живить. Для волосся.

- +
26.70 грн.
Купити
Водорозчинна мигдалева олія
Водорозчинна мигдалева олія

Надає стабільність емульсій без замутніння. Нормалізують ГЛБ шкіри, усуває дрібні зморшки, зміцнює нігті, волосся.

- +
25.10 грн.
Купити