Смалець (свинячий жир пряжений)
Смалець - жир, отриманий зі свинячого сала і нутряного жиру.
Температура плавлення: 26-40°С
Склад жирних кислот:
- олеїнова 42%
- пальмітинова 23%
- стеаринова 14%
- лінолева 10%
- пальмітолеїнова 3%
- міристинова, ліноленова, лауринова, капринова та інші - менше ніж 1%.
Тваринні жири використовуються в миловарінні так само давно, як і рослинні.
Як видно зі складу жирних кислот - мило зі смальцю матиме високі показники твердості й кондиціонування. Його не використовують для моно-мила, але як жир-компаньйон він чудово підходить. Зі свинячим смальцем легко виходять збалансовані рецепти.
Введення: 25-40%.
Крім того, завдяки низькій температурі плавлення і складу жирних кислот часто використовується в рецептурах для свірлів - довго тримає пластичність маси.
Наш смалець:
- дуже чистий, білий;
- без стороннього запаху;
- без домішок;
- свіжий!
Зберігання: в холодильнику!
Супер-ароматна олія для догляду за шкірою, волоссям і навіть для приготування справжнього шоколаду!
Чудово зволожує, живить і омолоджує шкіру. Зміцнює волосся і надає природного блиску.
Один из самых эффективных природных антисептиков. Отличное заживляющее средство и естественный репеллент.
Для мила з нуля, олійних плиток. М'яко очищає шкіру, надає комплексний, оздоровчий ефект.
Один з універсальних і найбільш популярних інгредієнтів у виготовленні мила з нуля і домашньої косметики.
Олія — природний антиоксидант, багате джерело вітамінів A і E. Одна "базових" олій в миловарінні з "нуля".