Олія пальмовоядрова
Олія пальмоядрова рафінована, вибілена, дезодорована
Пальмоядрову олію отримують в результаті перероблення ядер олійної пальми. За хімічним складом вона близька до кокосової, оскільки містить до 55% лауринової кислоти. Ця речовина має яскраво виражені антисептичні, антибактеріальні і бактерицидні властивості, береже шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища.
Водночас пальмоядрова олія цінується більше кокосової, оскільки більш м’яко очищає шкіру і надає комплексний оздоровчий ефект. Вона містить ряд важливих мінералів, вітамінів і активних речовин. Підходить для догляду за всіма типами шкіри, дуже ефективна в засобах для омолодження. По-перше, в її склад входять токофероли і токотрієноли – природні антиоксиданти, дія яких спрямована проти старіння на клітинному рівні. По-друге, пальмоядрова олія зміцнює бар’єрні функції шкіри і бореться з дрібними зморшками шляхом відновлення водно-жирового обміну.
Олію з плодів пальмового дерева використовують як живильну масажну олію, в засобах догляду за нігтями, волоссям та шкірою голови. Широко відомі її пом’якшувальні властивості: олію втирають у чистому вигляді або в складі кремів в огрубілі ділянки шкіри на ліктях, колінах, п’ятах.
У милі з нуля пальмоядрова олія «відповідає» за твердість, стійку і рясну піну, а також запобігає розтріскуванню готового виробу.
Рекомендований відсоток додавання в мило з нуля – до 100 %.
Температура застигання олії пальмоядрової олії - + 39 °С, тому в весняно-літній період її фасування проводиться в пластикову тару.
Терміни придатності:
- від -15° до -1 °С – 18 місяців;
- від -1° до + 10 °С – 14 місяців;
- від + 10° до + 20 °С – 9 місяців.
Товар відпускається в грамах.
Постачальник: Німеччина.