Олія кокосова рафінована
Олія кокосова: рафінована, вибілена, дезодорована
При виготовленні мила з нуля олія кокоса надає виробу твердість, а завдяки очищенню молочно-білий колір. Піна виходить з великими і легкими бульбашками. Однак вона нестабільна, тому кокосову олію краще використовувати з іншими піноутворювальними оліями. Наприклад, пальмоядровою, бабассу, касторовою.
Відсоток введення: до 100%.
Мило, зварене зі ста відсотків кокосової олії, отримало назву «мило моряків». А все тому, що воно піниться навіть в солоній морській воді.
Корисні властивості:
- живить,
- зволожує,
- захищає шкіру від ушкоджень, утворюючи захисну плівку,
- має протизапальну дію,
- може захищати і відновлювати волосся,
- живить і зміцнювати волосся, а також надає блиску.
- від -20°С до -0°С – 24 місяці,
- від 0°С до +10°С – 18 місяців,
- від + 10°С до +20°С – 12 місяців.
Виробник: Малайзія
Супер ароматна олія! Захищає, живить, доглядає за руками і тілом. Харчове – для домашнього шоколаду.
Чудово зволожує, живить і омолоджує шкіру. Зміцнює волосся і надає природного блиску.
Для сухої і дуже сухої шкіри. Нерафінована олія ши - порятунок для ліктів і п'ят. №1 в зимовий період.
Олія — природний антиоксидант, багате джерело вітамінів A і E. Одна "базових" олій в миловарінні з "нуля".
Вважається одним з кращих природних зволожувачів. Важливий компонент для виготовлення мила з нуля.
Для мила з нуля, олійних плиток. М'яко очищає шкіру, надає комплексний, оздоровчий ефект.