Олія гранатових кісточок нерафінована
Олія гранатових кісточок нерафінована
Олія гранатових кісточок (lat. Púnica granátum) – базова, нерафінована. Вона є цінним косметичним активом. Основна властивість – сильний антиоксидант. Завдяки цій та іншим унікальним якостям вона застосовується для догляду за всіма типами шкіри. Особливо важлива її роль у підтримці здоров’я проблемної молодої та зрілої шкіри.
Виробляється олія з плодів гранатового дерева (lat. Punica). Видобувається способом холодного віджиму з очищених від м’якоті і висушених кісточок. Олія virgin (не піддана обробці), вона не рафінується, а тільки фільтрується.
Завдяки цьому має багатий і унікальний хімічний склад. Від 50 до 80% загальної кількості жирних кислот становить пунікова кислота, джерело омега-5. За назвою плоду її ще називають "гранатовою" кислотою. Наявні також пальмітинова, лінолева, кон'юговані лінолева, олеїнова, два види елеостеаринових кислот, фітостероли і т.д. Цікаво те, що вітамін Е представлений в рідкісній формі гамма токоферолу. Відрізняється склад олії граната також наявністю рослинного естрогена альфа-естрадіолу.
INCI: Punica Granatum (Pomegranate) Seed Oil.
Фізико-хімічні властивості:
- Зовнішній вигляд: середньої густини рідина.
- Колір: світло-жовтий.
- Запах: ніжний фруктовий.
- Тип: висихає, утворює плівку.
- Розчинність: в оліях та батерах.
- Нерозчинність: у воді.
- HLB: 7.
Косметичні властивості:
- захищає клітини від деформувальної активності вільних радикалів;
- врівноважує pH шкіри, сприяє її регенерації та відновленню;
- живить, зволожує, розгладжує дрібні зморшки, бореться з пігментацією;
- джерело фіто-естрогенів;
- підтримує еластичність, захищає шкіру і волосся від погодних впливів;
- підсилює вироблення колагену, підвищує пружність;
- володіє антибактеріальними та антизапальними якостями;
- допомагає після сонячних опіків;
- проявляє антицелюлітну активність;
- проявляє антиканцерогенну (антиракову) дію, запускає процес відновлення деформованих клітин;
- стимулює ріст волосся.
Область застосування та дози застосування від 1 до 3%:
- для анти-ейдж кремів, лосьйонів, масок;
- для загоювальної косметики, зокрема, пост-акне;
- для бальзамів, масок для росту і захисту волосся;
- у серіях пляжної косметики;
- у складі масажних олій.
Режим введення:
Вводиться в активну фазу на кінцевому етапі разом з іншими активами або в готовий виріб.
Заходи безпеки
Олія гранатових кісточок проявляє високу біологічну активність, тому косметику з олією граната рекомендується використовувати курсами, роблячи перерви. При сумнівах щодо реакції шкіри, необхідне проведення алергопроби.
Зберігати в тому ж режимі, що і інші рідкі олії. Далеко від прямого сонця і вологи, в щільно закритій тарі.
Країна-постачальник: Великобританія.
Багата на вітаміни і полінасичені жирні кислоти, прекрасно живить і піклується про ваше здоров'я і красу.
«Природний силікон» . Відмінно підійде для догляду за волоссям, нігтями. Зволожує. Для всіх типів шкіри.
Ідеальні ліки для проблемної, запаленої, огрубілою шкіри. Пом'якшує, живить.
Справжня оливкова олія Extra Virgine нерафінована, дуже ароматна.
Перевірений засіб для брів і вій, для догляду за волоссям і сухою шкірою обличчя. Базова олія для нульового мила.
Для сухої шкіри, волосся і вій. Допомагає живити і пом'якшувати. Базова олія для мила з нуля — відповідає за пишну піну!






