Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія кунжутна рафінована

В наявності
Модель: ES-937
43.20 грн.
- +

Олія кунжутна рафінована

Кунжутна олія (олія сезаму) – один з найбільш універсальних природних компонентів, що застосовуються в косметології. Вона однаково ефективно впливає на всі типи шкіри і гарантовано принесе користь будь-якій віковій групі користувачів. Також її цінують як чудовий засіб догляду за волоссям і нігтями. Такий широкий спектр позитивного впливу можна пояснити наявністю в її складі унікального поєднання кислот Омега-6 і Омега-9, фітостеролів, фосфоліпідів, сквалену, вітамінів А, С і Е ("вітаміну молодості") комплексу вітамінів групи B, мікроелементів: кремнію, магнію, фосфору, кальцію, цинку та інших.

Властивості:

  • антиоксидантна,
  • бактерицидна,
  • відбілювальна,
  • поживна,
  • протизапальна,
  • регенерувальна,
  • пом’якшувальна,
  • зволожувальна,
  • себомодулятор.

INCI: Sesamum indicum Seed Oil.

Застосування:

Для обличчя:

  • глибоко живить і зволожує шкірний покрив, що робить її незамінною при догляді за схильною до сухості та лущення і чутливою шкірою;
  • ретельно очищає поверхню шкіри, видаляє шар відмерлих, ороговілих клітин, відкриває пори, тому її також часто застосовують для догляду за жирною шкірою;
  • завдяки гіпоалергенності буде гарною основою косметики для дитячої та чутливої шкіри;
  • чудово підходить для виготовлення антивікової косметики: глибоко живить шкіру, яка потребує вікового догляду, відновлює її сили, повертає пружність, надає здоровий доглянутий вигляд;
  • сприяє розгладженню дрібних зморщок і запобігає їх появі;
  • допоможе вирівняти мікрорельєф шкіри і її тон, позбавить дрібних пігментних плям;
  • є потужним себомодулятором – допоможе впоратися з різними видами висипу, зокрема, вугрового.

Для тіла:

  • широко відома як важливий компонент багатьох популярних антицелюлітних комплексів;
  • чудова база для багатьох різновидів масажних сумішей; наприклад, додавши на столову ложку цієї основи 1-2 краплі олії ялівцю, можна досягти чудового релаксаційного ефекту, також її застосовують при антицелюлітному і лікувальному масажі;
  • добре підходить для відновлення і підтримки пружності шкіри: вона сприяє більш інтенсивному виробленню колагену, насичує шкіру вітамінами, живить її та наповнює силою;
  • застосовують для догляду за шкірою ліктів, п’ят і стоп: вона пом’якшує проблемні ділянки шкіри, позбавляє лущення і пересихання, допоможе впоратися із зроговінням і іншими проблемами;
  • надійно захищає шкіру від згубного впливу сонячних променів, як захисний засіб; її використовують як нерозведеною, так і в складі пляжної косметики;
  • надійний помічник у догляді за ламкими нігтями, щодня втираючи її в нігтьові пластини і кутикули, Ви зможете відновити здоров’я своїх нігтів, також вона виявиться корисним і при боротьбі з нігтьовим грибком;
  • завдяки своєму унікальному складу широко використовується не тільки в косметології, а й в медицині: це – компонент багатьох лікарських засобів, призначених вирішувати дерматологічні проблеми, а також усунути наслідки механічних пошкоджень шкіри (такі, як шрами, рубці та ін.).

Для волосся:

  • особливо добре олія кунжуту зарекомендувала себе у догляді за ослабленим, пошкодженим, від природи схильним до сухості волоссям, а також за волоссям, що страждає від агресивного впливу хлору при відвідуванні басейну або ж від морської води. Систематичний догляд за волоссям, із застосуванням цього косметичного компонента, повністю поверне їм здоров’я, силу і сяйво;
  • крім того, сезамова олія здатна нормалізувати водно-ліпідний баланс шкіри голови, тим самим зміцнивши коріння волосся і позбавивши запалення і лущення шкіри.

Заходи безпеки: кунжутна олія рафінована вкрай рідко може спровокувати алергію. Однак перед початком її застосування слід неодмінно провести стандартний тест на невеликій ділянці шкіри.

Відсоток введення в косметичні засоби:

  • у суміші для масажу (зокрема, в антицелюлітні) – 20-30%;
  • у дитячі косметичні засоби – 5-10%;
  • у гелі для ніжної чутливої шкіри навколо очей – 2-5%;
  • у сироватки і бальзами, призначені для догляду за тілом – 10%;
  • у цілющі бальзами для ламких нігтів, які шаруються – 7-15%;
  • у бальзами, які живлять шкіру, і в мазі, які загоюють – 15-25%;
  • у цілющі маски і бальзами для сухого волосся – 10-100%.

Країна-виробник: Великобританія.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
Олія рижієва (рижика) нерафінована
Олія рижієва (рижика) нерафінована

Багата на вітаміни і полінасичені жирні кислоти, прекрасно живить і піклується про ваше здоров'я і красу.

- +
27.50 грн.
Купити
Олія горіха макадамії нерафінована
Олія горіха макадамії нерафінована

Для дитячої та вікової шкіри. Проти лущення. У складі пальмітинова кислота, лецитін і фітостероли.

- +
60.50 грн.
Купити
Олія гранатових кісточок нерафінована
Олія гранатових кісточок нерафінована

Anti-age. Містить унікальну гранатову кислоту. Антиоксидант. Регенерація, відновлення колагену. Захист і живлення.

- +
84.30 грн.
Купити
Олія гірчична нерафінована
Олія гірчична нерафінована

Кислоти Омега-3 і Омега-6, вітаміни А, Е, D, К і комплексу вітамінів В. Одна з кращих олій для шкіри і волосся.

- +
32.70 грн.
Купити
Оливкова олія базова
Оливкова олія базова

Олія, що називається "рідким золотом". Гіпоалергенна, з унікальним вітамінним комплексом. Для сухої шкіри та чутливої.

- +
18.00 грн.
Купити
Олія чорного кмину нерафінована
Олія чорного кмину нерафінована

У східній традиції вважається панацеєю практично від будь-якої хвороби, застосовується зовнішньо і внутрішньо.

- +
36.50 грн.
Купити