Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТ:09:00 до 17:00
СБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія горіха макадамії нерафінована

В наявності
Модель: ES-1578
79.00 грн.
- +

Олія макадамії нерафінована

Нерафінована базова олія макадамії – натуральний косметичний інгредієнт. Вона також часто використовується у домашньому миловарінні завдяки її стабільності, вона стійка до окислення (не стає гіркою). Її виробляють методом холодного пресування з австралійських макадамських горіхів. Оскільки олія не піддається хімічному очищенню (рафінації), в ній зберігаються всі вітаміни, мікроелементи та жирні кислоти.

Нерафіновану олію макадамії вигідно відрізняє від інших олій наявність в складі рідкісної для рослинного жиру пальмітолеїнової кислоти. Ще вона міститься в жирі норки. Вона проявляє антиоксидантну активність і легко засвоюється епідермісом. Причина в тому, що певна її кількість синтезується у шкірі людини. Крім того, в складі олії присутні лецитін і фітостероли. Завдяки своїм косметичним якостям олія макадамії з успіхом використовується у догляді за сухою віковою шкірою, що лущиться.

ICNI: Macadamia Ternifolia Seed Oil.

Склад мононенасичених жирних кислот:

  • олеїнова кислота – до 60%;
  • пальмітолеіновая кислота – до 19%;
  • пальмітинова кислота – до 9%;
  • стеаринова кислота – понад 3%;
  • лінолева кислота – понад 2%;
  • ліноленова, мурістінова, арахінова, ейкозенова, бегенова, ерукова, лігноцеринова і ін. кислоти – до 1%

Косметичні властивості:

  • зволожує, пом’якшує суху шкіру і робить її еластичною;
  • легко всмоктується і насичує епітелій корисними інгредієнтами;
  • розгладжує, усуває подразнення і лущення сухої шкіри;
  • відновлює водно-ліпідний і епідермальний бар’єри;
  • антиоксидант;
  • неалергенний косметичний інгредієнт, безпечний для дітей;
  • не стає гіркою;
  • є адекватною заміною тваринного жиру норки. 

Відсоток введення в косметичні вироби:

  • у засоби після гоління від 1 до 3%;
  • у засоби для волосся від 2 до 3%;
  • у креми для сухої шкіри від 2 до 6%;
  • у маски,  бальзами – до 10%;
  • у гідрофільну олію – від 10 до 20%;
  • у олійні плитки для тіла, в масажні засоби – від 20 до 50%;
  • у мило "з нуля", бельді – від 1 до 4% (пережир).

Спосіб введення: у жирову фазу на початку приготування косметичного засобу.

Спосіб зберігання: у темному сухому місці в щільно закритій тарі при кімнатній температурі.

Країна-виробник: Німеччина.

Додати відгук
Схожі товари
Олія зародків пшениці нерафінована
Олія зародків пшениці нерафінована

Використовується для щоденного профілактичного догляду за обличчям, тілом та волоссям, а також в анти-ейдж косметиці.

- +
65.00 грн.
Купити
Хiт
Олія обліпихова нерафінована
Олія обліпихова нерафінована

Олія обліпихи впевнено лідирує серед інших рослинних олій, які використовують для виготовлення косметики.

- +
63.75 грн.
Купити
Олія жожоба нерафінована
Олія жожоба нерафінована

Рідкий віск. Незамінна в рецептурах кремів, виступає антиоксидантом, захищає, живить. Можна використовувати в чистому вигляді.

- +
21.00 грн.
Купити
Олія аргани нерафінована
Олія аргани нерафінована

Є одним з найцінніших, дорогих і рідкісних олій, видобувається методом холодного пресування.

- +
49.60 грн.
Купити
Олія виноградної кісточки рафінована
Олія виноградної кісточки рафінована

Олія виноградної кісточки завдяки своєму унікальному біохімічному складу має дивовижні лікувальні та косметологічні властивості. Кулінарія, косметологія, народна медицина, миловаріння — це далеко не повний список областей, в яких її застосовують як базову

- +
56.30 грн.
Купити
Олія рицинова1-го віджиму
Олія рицинова1-го віджиму

Перевірений засіб для брів і вій, по догляду за волоссям і сухою шкірою обличчя. Базова олія для нульового мила.

- +
61.92 грн.
Купити