Пальмовий віск, пір'їнка
Пальмовий віск, пір'їнка
Пальмовий віск - натуральний рослинний віск, виготовлений із пальмової олії. Його часто використовують замість бджолиного воску у свічках та косметичних засобах.
- Зовнішній вигляд: гранули від білого до кремового кольору.
- Запах: немає.
- Температура плавлення: 56-60 °С.
Перевагою пальмового воску є створення красивих візерунків на свічках завдяки ефекту кристалізації. Візерунок у вигляді пір'їни.
Віск добре тримає аромат, не плавиться у спекотні місяці, легко приймає барвники.
Увага! Барвники замутнюють віск, тому для свічок-світильників не рекомендуємо використовувати барвники!
Для ароматизації свічок із пальмового воску використовуйте віддушки для свічок.
Пальмовий віск чудово підійде для свічок-світильників. Завдяки тому, що свічка вигоряє зсередини, а зовнішній шар залишається твердим (на відміну від парафінових та стеаринових свічок, що стають м'якими), виходить світильник. Пальмовий віск створює ефект "льоду", світло зсередини свічки проникає назовні й свічка світиться на всій поверхні, а не лише зверху!
Умови зберігання: у сухому та темному місці.
Чудовий для ажурних свічок-квітів, бальзамів та помад для губ, восків для догляду за бородою та вусами, а також засобів для догляду за волоссям. Входить до складу твердих парфумів і дезодорантів.
Твердий натуральний соєвий віск для формових свічок, у вигляді крупної крихти. Чудовий для помад, бальзамів для губ, антиперспірантів та масажних плиток.
Пальмовий віск для насипних свічок. Форма – гранула.
Хіт для масажних свічок, t плавлення 43-45 °C. Твердий, але швидко тане. Чудовий для контейнерних свічок. Гарно дружить із соєвим та оливковим восками.
Натуральний соєвий у вигляді пластівців. Середньої твердості. Використовується для контейнерних, масажних і формових свічок.
Пальмовий віск для насипних та звичайних свічок. Форма – гранула. При застиганні кристалізується та утворює красиві візерунки на поверхні свічки у вигляді пір'їнки.





-262x200.jpg)
