Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Соєвий віск 50/52

В наявності
Модель: ES-1583
25.00 грн.
- +

Соєвий віск 50/52

Соєвий віск — це гідрогенізована форма олії сої (соєвих бобів), виготовлена з високоякісної натуральної сировини. Цінність даного інгредієнта полягає в тому, що він не містить токсинів, шкідливих речовин і ГМО. Цей рослинний віск користується найбільшою популярністю для виготовлення еко-свічок. Він ідеально підходить для приготування як інтер’єрних, так і масажних свічок на будь-який смак у домашніх умовах. Однак не менш широко його використовують і в косметології. Це — важливий компонент цілого ряду домашніх косметичних засобів: кремів для обличчя і тіла, помад, бальзамів, засобів догляду за волоссям і масажних плиток.

INCI: Soy (Soybean) wax.

  • Маркування: 50/52
  • Зовнішній вигляд: білосніжні пластівці або гранули, іноді з легким бежевим відтінком, не має запаху.
  • Температура плавлення: 50-55 °C.
  • Розчинність: цей рослинний віск чудово розчиняється під час введення в гарячу олійну фазу, використовуючи в косметології або виготовленні свічок, не слід нагрівати сам віск або суміші, що його містять, понад 80 °C.
  • Сумісність: цей інгредієнт чудово поєднується з іншими видами воску, а також з жирними кислотами і рослинними гліцеридами, з базовими та ефірними оліями.
  • Токсичність: нетоксичний.

Властивості: вологоутримувальна, захисна, живильна, пом’якшувальна, регенерувальна, зволожувальна.

Застосування у косметології:

  • ідеальний для виготовлення косметики, призначеної для схильної до сухості проблемної шкіри, для шкіри з порушеним захисним бар’єром: пом’якшує, глибоко живить і зволожує шкіру, відновлює захисну плівку на її поверхні;
  • під час додавання у різні косметичні засоби цей віск надає кінцевому продукту легкість і ніжність структури, забезпечує приємні відчуття під час торкання зі шкірою;
  • чудовий емульгатор і стабілізатор під час виготовлення натуральних кремів;
  • повністю сумісний з будь-якими видами косметичного воску, а також зі загущувачами;
  • входить до складу засобів догляду за шкірою і волоссям як сильний вологоутримувальний компонент, не тільки вберігає поверхню від зневоднення, пригладжує лусочки на поверхні шкіри і волосся, візуально покращуючи стан;
  • часто вводять у косметичні засоби, призначені для різних типів волосся, оскільки він полегшує процес щоденного догляду за ним, підсилює блиск;
  • соєвий віск нічим не поступається бджолиному і легко замінює його у всіх косметичних рецептах, це особливо важливо для тих, хто страждає несприйняттям продуктів бджільництва, або ж для тих, хто бажає використовувати у косметичному догляді тільки продукти рослинного походження;
  • часто вводять у цілющі мазі, оскільки він пришвидшує процес регенерації клітин поверхні шкіри.

Виготовлення свічок

Все частіше для виготовлення інтер’єрних і масажних свічок у домашніх умовах замість парафіну використовують соєвий рослинний віск. До того ж масажні свічки з соєвого воску є чудовою альтернативою рідким і твердим масажним оліям. Під час горіння такої свічки утворюється тепла масажна олія, яка, торкаючись шкіри, живить і зволожує її, підвищує еластичність, позитивно впливає на загальний стан шкіри.

Такі свічки дуже зручні у використанні: вони горять набагато довше (на 35-50%) довше, ніж парафінові. При цьому в процесі горіння не виділяють ніяких шкідливих елементів, що особливо цінується прихильниками еко-стилю. За умови потрапляння крапель талої свічки на будь-яку поверхню їх легко можна видалити за допомогою теплої води і мила.

Базовий рецепт масажної свічки:

  • 70% соєвого воску,
  • 25% батера (наприклад, олії какао або ж нерафінованої кокосової олії)
  • 5% вашої улюбленої ефірної олії.
або

  • 75% – соєвий віск,
  • 10% – олія абрикосових кісточок,
  • 10% – олія ши,
  • ефірна олія – 20-30 крапель,
  • 1-2 краплі вітаміну Е.

Процедура виготовлення

Спершу розтоплюємо тверді олії, уникаючи їх нагрівання вище 70 °C, вводимо віск і розтоплюємо до однорідної маси. Приготований гніт злегка просочити сумішшю, дати застигнути й встановити на дні посуду. Дочекавшись, поки суміш воску та олій злегка охолоне (до 55-60 °С), додаємо  ефірну олію або ж суміш ефірних олій. Отриману масу заливаємо в приготовлений скляний або металевий посуд для свічок і чекаємо застигання.

Для того, щоб уникнути перегріву, радимо скористатися термометром до 100 °С .

Відсоток введення в косметичні засоби: 1-20%:

  • у креми (для обличчя, рук, тіла) – 1-3%;
  • в антиперспіранті засоби і тверді бальзами – до 10%;
  • у губні помади і цілющі бальзами для губ – 2-10%;
  • у масажні плитки – до 20%;
  • у засоби для епіляції – до 20%.

Для свічок можна використати до 100% соєвого воску.

Заходи безпеки: цей компонент нетоксичний і гіпоалергенний, однак перед початком застосування продукції, що містить соєвий віск, необхідно провести стандартний тест на невеликій ділянці шкіри.

Країна-виробник: Китай.

Додати відгук
Схожі товари
Пальмовий віск, кристал
Пальмовий віск, кристал

Пальмовий віск для насипних та звичайних свічок. Форма – гранула. При застиганні кристалізується та утворює красиві візерунки на поверхні свічки у вигляді великих кристалів.

- +
25.00 грн.
Купити
Віск бджолиний натуральний
Віск бджолиний натуральний

Активний компонент у кремах, масках, бальзамах: живить, очищає шкіру, усуває зморшки, перешкоджає появі нових.

- +
36.00 грн.
Купити
Пальмовий віск (стеаринова кислота) для насипних свічок
Пальмовий віск (стеаринова кислота) для насипних свічок

Пальмовий віск для насипних свічок. Форма – гранула.

- +
25.80 грн.
Купити
Парафін для свічок нехарчовий
Парафін для свічок нехарчовий

Парафін нехарчовий для виготовлення свічок, рафінований марка WAX 56/58

- +
155.00 грн.
Купити
Пальмовий віск, пір'їнка
Пальмовий віск, пір'їнка

Пальмовий віск для насипних та звичайних свічок. Форма – гранула. При застиганні кристалізується та утворює красиві візерунки на поверхні свічки у вигляді пір'їнки.

- +
25.00 грн.
Купити
Соєвий віск NatureWax C-3 (США, Великобритания)
Соєвий віск NatureWax C-3 (США, Великобритания)

Не поступається бджолиному і легко замінює його в усіх косметичних рецептах. Віск у вигляді твердих пластівців. Використовується для контейнерних свічок.

- +
35.00 грн.
Купити