Пальмовий віск (стеаринова кислота) для насипних свічок
Пальмовий віск (стеарин) для насипних свічок
Пальмовий віск — натуральний віск рослинний, виготовлений з пальмової олії. Його часто використовують замість бджолиного воску у свічках та косметичних засобах.
Зовнішній вигляд: гранули від білого до кремового кольору.
Запах: не має.
Температура плавлення: 50 °С.
Віск добре тримає аромат, не плавиться у спекотні місяці.
Для ароматизації свічок із пальмового воску використовуйте віддушки для свічок.
Потрібен спеціальний гніт.
Умови зберігання: у сухому та темному місці.
Бюджетний варіант соєвого воску, у вигляді крупної крихти. Використовується для контейнерних і масажних свічок.
Ваш секретний інгредієнт для квітів-свічок ;) М'який, гнучкий поліефірний віск, що надає воскам додаткової пластичності.
Натуральний соєвий у вигляді пластівців. Середньої твердості. Використовується для контейнерних, масажних і формових свічок.
Пальмовий віск для насипних і звичайних свічок. Форма - гранула. При застиганні кристалізується і утворює красиві візерунки на поверхні свічки у вигляді пальмового листя.
Відмінний замінник звичайного воску в тих продуктах, де потрібно зберегти початковий колір: у помадах, бальзамах для губ.
Гель для свічок - ідеальне рішення для виготовлення декоративних ароматичних свічок у прозорому посуді.


-262x200.jpg)

-262x200.jpg)


