Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
Товар(ів): 00.00 грн.

Мило ручної роботи "Гіпоалергенне" (холодний спосіб, кастильське)

Проста, століттями перевірена, рецептура кастильского мила. Нічого зайвого, тільки найкраща оливкова олія першого віджиму - тягуча, ароматна, жовто-зелена. Кастильське мило — це чистота і лаконічність. Це 6 місяців очікування, поки мило повністю дозріє.

Натуральне кастильське мило ручної роботи — це найдбайливіший догляд, який тільки можна уявити. Жодних домішок, барвників і ароматизаторів, тільки легкий аромат оливок і мила. Підійде навіть для надчутливої шкіри...

Такий дорогоцінний продукт вимагає особливих умов користування — не забувайте просушувати кастильське мило після кожного використання.

ІНГРЕДІЄНТИ І ФАЗИ
ІНГРЕДІЄНТ В РЕЦЕПТ ВІДСОТОК ФАСУВАННЯ ЦІНА
Фаза А
1 Олія оливкова рафінована 720 г 100% 1 000 г
571.20 грн.
Фаза В
1 Вода деіонізована 201,6 г 28 % 500 г
43.80 грн.
2 Натрій їдкий (гідроокис натрію, NaOH) ХЧ 99,9%, Франція 92,66 г 31% 100 г
27.50 грн.
ПРИГОТУВАННЯ:

Якщо ви раніше не варили мило, прочитайте ці статті:

Школа миловара. Поради миловарам-початківцям: перед тим, як варити мило з нуля

Школа миловара: техніка безпеки

Школа миловара: інвентар

Рецепт мила розрахований на 720 г олій, вода 28%, процент лугу 31%, пережир 5%.

Приготування:

Відміряйте воду. Потім відміряйте луг. Всипте луг у воду, в жодному випадку не навпаки! Розмішайте луг у воді, він повинен повністю розчинитися. 

Відміряйте оливкову олію. Використовуйте лише якісну оливкову олію, інакше мило не вилежить потрбіний термін дозрівання. 

Температура обох фаз повинна були близько 40-45 ºС.

Змішайте фази А і В. Луговий розчин обережно виливаємо в олії. За допомогою блендера доводимо мильну масу до "сліду".

N.B. Мило на основі оливкової олії, особливо, якщо її 100%, входить у "слід" повільніше, аніж за стандарними рецептами. Просто продовжуйте помішувати )))

Виллийте мильну масу у форму. Застигання чекаємо не менше доби, потім можна діставати з форми і нарізати. 

Термін дозрівання мила з нуля холодним способом з великою кількістю оливкової олії — мінімум 8 тижнів. Чим більше — тим краще. Вважається, що кастильське мило набуває своїх властивостей після 6 місяців дозрівання.

Детальніше про кастильське мило з нуля можна довідатися з нашого ВІДЕО!



Додати відгук