Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія кризалідна (ляльок тутового шовкопряда)

В наявності
Модель: ES-3658
87.40 грн.
- +

Олія кризалідна (ляльок шовковичного шовкопряда) рафінована

Кризалідна олія — це новий продукт з натуральної сировини. Його отримують високотехнологічним способом з лялечок (не з коконів) тутового шовкопряда (lat. Bombyx mori). Олія становить приблизно 20% від загальної ваги лялечки. Цінність полягає в його унікальному хімічному складі, він  близький до грудного молока людини. У косметології застосовується як самостійний актив, так і в складі жирної фази з іншими оліями.

Для в’янучої, сухої, запаленої і пошкодженої шкіри.

З бурхливим розвитком виробництва шовку постало питання про утилізацію лялечок шовкопряда. Виявилося, що крім білка, вони дуже багаті олією і мінералами. Сьогодні досліджують, як використовувати  кризалідну шовкову олію  в різних галузях промисловості. Особливо в косметичному і харчовому виробництві (дієтичне харчування). А також в медицині (профілактика діабету, серцево-судинних захворювань).

Купити рафіновану олію кризалідну можна в інтернет-магазині Easysoap. Різноманітні рецепти з кризалідною олією містять також біозолото, батери (тверді жири) активи, що зволожують і підтягують шкіру. У нашому магазині можна купити найкращі олії та інгредієнти для косметики ручної роботи.

INCI:   Silkworm Pupa Chrysalis Oil.

Хімічний склад:

Склад жирних кислот ~ 66,8%:
  • ненасичені – ліноленова і лінолева кислоти;
  • насичені – пальмітинова і стеаринова кислоти.

Олія багата: 

  • вітамінами Е, А, D, С, групи В та ін .;
  • амінокислотами і антиоксидантами (серед інших білок серицин, що має фотозахисні і антиоксидантні властивості);
  • хімічними елементами (калій, кальцій, магній, фосфор і ін.).

Косметичні властивості

  • пом'якшує, живить, сприяє підвищенню пружності;
  • захищає від вільних радикалів;
  • має антиоксидантну дію;  
  • загоює запалену і пошкоджену сонцем шкіру;
  • знижує набряклість;
  • відновлює і живить волосяний покрив.

Спосіб і відсоток введення кризалідної олії - від 0,2 до 0,5%:

  • мийні засоби, вода міцелярна – від 0,3  до 0,4%;
  • відновлювальні маски для волосся – від   0,25 до 0,5%;
  • анти-ейдж креми, олійні сироватки – від 0,3 до 0,5%;
  • бальзами для губ, засоби для догляду за шкірою після засмаги / депіляції / гоління – від 0,2 до 0,5%.

Вводиться в олійну фазу при холодному способі приготування косметики. Не гріти! Якщо рецептура передбачає нагрівання, вводити в активну фазу після охолодження.  

Заходи безпеки

Нагадуємо власникам чутливої шкіри про необхідність алергопроби.

Зберігати в щільно закритому контейнері в прохолодному темному приміщенні.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
Екстракт зеленого чаю (поліфеноли 50%)
Екстракт зеленого чаю (поліфеноли 50%)

Антиоксидант. Зміцнює стінки судин, матує, відновлює ліпідний бар'єр, омолоджує.

- +
23.80 грн.
Купити
Сірка МСМ (MethylSulfonylMethane)
Сірка МСМ (MethylSulfonylMethane)

Здорова шкіра, красиве волосся, міцні нігті – сірка МСM наш вірний помічник на всі часи

- +
18.20 грн.
Купити
L-Аргінін 99,88%
L-Аргінін 99,88%

Амінокислота L-Аргінін - активно живить, тонізує шкіру, освітлює, працює з судинами, регенерує.

- +
44.20 грн.
Купити
Біозолото
Біозолото

Насичує епідерміс амінокислотами, активізує обмінні процеси, що веде до омолодження клітин. У щоденному догляді за шкірою обличчя і тіла забезпечує тривалий зволожувальний ефект.

- +
72.80 грн.
Купити
Кофеїн
Кофеїн

Підвищує пружність тіла, антицелюлітний. Еластичність шкіри, уповільнює старіння. Під очі. Розгладжує зморшки.

- +
55.60 грн.
Купити
Коензим Q10
Коензим Q10

Справжній «еліксир молодості» . Запобігає старінню шкіри, антиоксидант. Стимулює відновлення вітаміну Е.

- +
84.50 грн.
Купити