Лимонна кислота харчова
Лимонна кислота харчова
Біла кристалічна речовина без запаху, з кислим смаком. Розчиняється у воді та етанолі.
Лимонна кислота є обов’язковим складовим шампунєвого мила. В результаті реакції з лугом утворюються цитрати, що поліпшують піну і надають кондиціонувальний ефект.
Рекомендований відсоток додавання для мила з нуля: до 3% від ваги олій.
При складанні рецепта мила з нуля на 1 г лимонної кислоти додається додатково 0,6 г NaOH.
Кислоту потрібно додавати на стадії приготування лужного розчину – спочатку розмішати кислоту в воді, потім всипати луг.
Лимонна кислота також є компонентом для гейзерів (бомб) для ванної.
Виробник: Китай.
Надає матовості та твердості милу! Натуральний згущувач і стабілізатор емульсій. Пом’якшує, заспокоює шкіру.
Активною речовиною виступають не кислоти, а ферменти. Підходить навіть для чутливої шкіри, в т.ч. з куперозом.
Фруктовий пілінг дбайливо відлущує і стимулює зростання нових, здорових клітин. Ефект ліфтингу. Омолодження.
Відмінний відбілювальний засіб, в милі з нуля покращує піну, помітно підвищує кондиціонувальний ефект.
Ефективний засіб для нейтралізації дії фруктових кислот під час хімічного пілінгу.
Класичний пілінг за допомогою гліколевої кислоти і ретинолу. Ефективний, в той же час без ризику гіперпігментації.