Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Свічки-суші з натуральної вощини

Якщо шукаєте нестандартну ідею подарунку або прикольного декору, який оцінять гості, маємо щось цікавеньке. Ці свічки з вощини у формі ролів точно здивують гостей або стануть неочікуваним сюрпризом.

ІНГРЕДІЄНТИ І ФАЗИ
ІНГРЕДІЄНТ В РЕЦЕПТ ВІДСОТОК ФАСУВАННЯ ЦІНА
Інгредієнти
1 Бавовняний гніт з тримачем 12 см 24St 10 шт 10 шт
29.00 грн.
2 Вощина для свічок м'ятна, 20 Х 26 см 1 шт 1 шт
33.10 грн.
3 Вощина для свічок рожева пастельна, 20 Х 26 см 1 шт 1 шт
33.10 грн.
4 Вощина для свічок помаранчева темна 20 Х 26 см 1 шт 1 шт
33.10 грн.
5 Вощина для свічок помаранчеве золото, 20 Х 26 см 1 шт 1 шт
34.10 грн.
6 Вощина для свічок біла, 20 Х 26 см 1 шт 1 шт
37.50 грн.
7 Вощина для свічок зелена, 20 Х 26 см 1 шт
33.10 грн.
8 Ґніт для свічок "плетінка" (бавовна) 1 м 1 м
4.50 грн.
9 Вощина для свічок чорна, 20 Х 26 см 1 шт 1 шт
33.10 грн.
ПРИГОТУВАННЯ:

Розрізаємо листи вощини навпіл.

З червоної та зеленої скручуємо тоненькі палички. Це буде начинка - рибка та огірок або авокадо.

Притискаємо "начинку" один до одного та обгортаємо білою вощиною, яка відображає рис.

Зверху наш рол обгортаємо чорною вощиною - норі.

Нарізаємо на шматочки та протягуємо навощений гніт.

Підрізаємо гніт спеціальними ножицями, залишаючи його довжиною 1-1,5 см

Трикутні:

Робимо все так само, як і в першому варіанті, тільки начинка буде з трьох паличок.

Формуємо навколо них трикутний рол з білої вощини. Зверху додаємо смужку лососю з вощини помаранчевого кольору.

Нарізаємо рол на шматочки.

Встановлюємо гніт та підрізаємо. 

Третій варіант з ікрою:

З вощини білого кольору формуємо щільний "рисовий" рол. Потім, обгортаємо його у "норі".

Нарізаємо, перегортаємо "начинкою вгору". 

З маленьких шматочків червоної вощини формуємо кульки. Це буде червона ікра.

Посередині рола робимо отвір за допомогою шила та протягуємо навощений гніт, підрізаємо.

Зверху прикрашаємо ікрою.

Шматочки червоної вощини довільного розміру трохи розминаємо руками та формуємо з них маринований імбир.

Вощину зеленого кольору перетворюємо на васабі

Додати відгук