Свічки-суші з натуральної вощини
Автор: Наталія Ковтун
Якщо шукаєте нестандартну ідею подарунку або прикольного декору, який оцінять гості, маємо щось цікавеньке. Ці свічки з вощини у формі ролів точно здивують гостей або стануть неочікуваним сюрпризом.
ІНГРЕДІЄНТ | В РЕЦЕПТ | ВІДСОТОК | ФАСУВАННЯ | ЦІНА | |
Інгредієнти | |||||
1 Вощина для свічок помаранчеве золото, 20 Х 26 см | 1 шт | 1 шт |
34.10
|
||
2 Ґніт для свічок "плетінка" (бавовна) | 1 м | 1 м |
4.50
|
||
3 Вощина для свічок біла, 20 Х 26 см | 1 шт | 1 шт |
37.50
|
||
4 Вощина для свічок рожева пастельна, 20 Х 26 см | 1 шт | 1 шт |
33.10
|
||
5 Вощина для свічок зелена, 20 Х 26 см | 1 шт | 1 шт |
33.10
|
||
6 Вощина для свічок чорна, 20 Х 26 см | 1 шт | 1 шт |
33.10
|
||
7 Вощина для свічок помаранчева темна, 20 Х 26 см | 1 шт | 1 шт |
33.10
|
||
8 Бавовняний ґніт з тримачем 12 см 24St | 10 шт | 10 шт |
29.00
|
||
9 Вощина для свічок м'ятна, 20 Х 26 см | 1 шт | 1 шт |
33.10
|
Розрізаємо листи вощини навпіл.
З червоної та зеленої скручуємо тоненькі палички. Це буде начинка - рибка та огірок або авокадо.
Притискаємо "начинку" один до одного та обгортаємо білою вощиною, яка відображає рис.
Зверху наш рол обгортаємо чорною вощиною - норі.
Нарізаємо на шматочки та протягуємо навощений гніт.
Підрізаємо гніт спеціальними ножицями, залишаючи його довжиною 1-1,5 см
Трикутні:
Робимо все так само, як і в першому варіанті, тільки начинка буде з трьох паличок.
Формуємо навколо них трикутний рол з білої вощини. Зверху додаємо смужку лососю з вощини помаранчевого кольору.
Нарізаємо рол на шматочки.
Встановлюємо гніт та підрізаємо.
Третій варіант з ікрою:
З вощини білого кольору формуємо щільний "рисовий" рол. Потім, обгортаємо його у "норі".
Нарізаємо, перегортаємо "начинкою вгору".
З маленьких шматочків червоної вощини формуємо кульки. Це буде червона ікра.
Посередині рола робимо отвір за допомогою шила та протягуємо навощений гніт, підрізаємо.
Зверху прикрашаємо ікрою.
Шматочки червоної вощини довільного розміру трохи розминаємо руками та формуємо з них маринований імбир.
Вощину зеленого кольору перетворюємо на васабі