Свічка десерт з малиною
Автор: Наталія Ковтун
Десерт чи свічка? Спойлер: пахне як ягідний рай, а горить ще краще!
Ця свічка виглядає так, ніби її щойно подали в улюбленій кав’ярні. Кремова основа, шар "желе" та соковиті малинки — усе це ми зробили з воску й гелю. Аромат — "Ягідний мікс", солодкий, яскравий, дуже реалістичний. Один вдих — і ви вже десь у саду з кошиком свіжих ягід. Десерт чи свічка? Спойлер: пахне як ягідний рай, а горить ще краще!
ІНГРЕДІЄНТ | В РЕЦЕПТ | ВІДСОТОК | ФАСУВАННЯ | ЦІНА | |
Інгредієнти | |||||
1 Соєвий віск NatureWax C-3 (США, Великобритания) | 100 г | 100 г |
50.40
|
||
2 Віддушка для свічок "Ягідний мікс" | 5 г | 100 г |
351.10
|
Немає в наявності | |
3 Соєвий віск KeraSoy Pillar 4120 | 20 г | 50 г |
32.30
|
||
4 Барвник рідкий для свічок червоний (CandleScience) | 5 капель | 10 г |
153.20
|
Немає в наявності | |
5 Гель для свічок | 50 г | 100 г |
68.40
|
Матеріал | |||||
1 Стакан скляний 200 мл | 1 шт |
46.90
|
|||
2 Силіконова форма "Малина набір 6 шт" 3D | 1 шт |
279.00
|
|||
3 Дерев’яний ґніт з тримачем 13*100 мм | 1 шт |
9.00
|
Як зробити:
1. Закріплюємо ґніт.
2. Розтоплюємо віск NatureWax C-3, додаємо 5 г віддушки, заливаємо у склянку.
3. Малинки: до KeraSoy Pillar 4120 додаємо червоний барвник + 1 г аромату. Заливаємо у форму.
4. “Желе”: розтоплюємо гель, додаємо барвник і ще 1 г аромату.
5. Викладаємо ягідки на застиглу основу, заливаємо гелевий шар. Даємо застигнути.
Усе — готово! Красиво, ароматно, святково. Ідеальна свічка для подарунку, фотозони чи просто затишного вечора вдома.