Віддушка "Цукрова сосна та пачулі" (Sugar Pine and Patchouli) CS
Віддушка "Цукрова сосна і пачулі" (Sugar Pine and Patchouli) CS
Верхні ноти: лайм, груша
Середні ноти: евкаліпт, шавлія
Базові ноти: бальзам, сосна, кедр
Процент вмісту ванілі: 0%.
Розкриття в соєвому воску: найвищі показники розкриття.
Температура займання - 93°C
Обов'язково використовуйте стабілізатори ванілі, щоб віддушка не викликала потемніння кольору.
Американські віддушки в нашому асортименті містять великий відсоток не лише натуральних екстрактів (ароматичних), але й ефірних олій.
Таким чином, ви можете збагатити ароматичну палітру косметичних засобів. Ці віддушки можна додавати в лосьйони, креми, молочко, тобто, в незмивну косметику. Однак пам’ятайте, що ЗАВЖДИ необхідно проводити тест на можливу алергічну реакцію. Будь ласка, подбайте про своє здоров’я та здоров’я ваших клієнтів!
Рекомендований процент вводу в косметичні засоби - 1-2%.
Рекомендований процент вводу для мила - 2-5%
Рекомендований процент вводу для свічок - 3-10%.
Рекомендований процент вводу для дифузорів - до 25%
Звертаємо вашу увагу!
Американські віддушки - ідеальні для холодного способу. Вони не прискорюють слід, а також, не сприяють розшаруванню. Нагадуємо, високий процент вмісту ванілі та використання стабілізатора не завжди гарантують 100% успіх! Найкраще тестуйте віддушку на невеликій кількості мильної маси, перш ніж зробити партію.
Виробник: CandleScience, США.
Найкращий аромат свіжозвареної кави без важкої шоколадної бази! Найпопулярніший американський аромат. Відсоток ванілі — 2%.
Віртуозне поєднання терпкою журавлини і яскравою червоною смородини, доповнюється ніжними зимовими квітами, соковитими яблуками ...
Складна і захоплююча ягідно-деревна парфумерна композиція, що поєднує запах гібрида ожини і малини та нотки тикової деревини!
Насичений і багатий аромат квітучого бузку з тонкими нотками нектару.
Хатинка Гензеля і Гретель відображає домашню сущність будинків відпочинку, покритих цукерками. Ласощі для дітей будь якого віку, це вишукана ароматична олія поєднує в собі ноти імбірю, кориці, цукору та ванілі, створює неперевершено пахучі ласощі.
Засніжені гілки гнуться під вагою зими, випускаючи хвойний аромат лісового снігу. Ноти озону зливаються з м’ятою та евкаліптом, щоб імітувати чітке, прохолодне повітря.