Віддушка "Журавлинове просекко" (Cranberry Prosecco) CS
Віддушка "Журавлинове просекко" (Cranberry Prosecco) CS
- Верхні ноти: цитрусові, журавлина.
- Середні ноти: шампанське.
- Базові ноти: мускус, праліне. .
Відсоток вмісту ванілі: 0,01-2%.
Розкриття в соєвому воскі: найвищі показники розкриття.
Температура займання - 176°C
Не підходить для дифузорів.
Обов’язково використовуйте стабілізатори ванілі, щоб віддушка не спричинила потемнінню кольору.
Американські віддушки в нашому асортименті містять великий відсоток не тільки натуральних екстрактів (ароматичних), але і ефірних олій.
Таким чином, ви можете збагатити ароматичну палітру косметичних засобів. Ці віддушки можна додавати в лосьйони, креми, молочко, тобто, в незмивну косметику. Однак пам’ятайте, що ЗАВЖДИ необхідно проводити тест на можливу алергічну реакцію. Будь ласка, подбайте про своє здоров’я і здоров’я Ваших клієнтів!
- Рекомендований відсоток уведення в косметичні засоби – 1-2%.
- Рекомендований відсоток введення для мила - 2-3%
- Рекомендований відсоток введення для свічок - 3-10%.
Звертаємо Вашу увагу!
Американські віддушки — ідеальні для холодного способу. Вони не пришвидшують слід, а також не сприяють розшаруванню. Нагадуємо, високий відсоток вмісту ванілі і використання стабілізатора не завжди гарантують 100% успіх! Краще протестуйте віддушку на невеликій кількості мильної маси, перш ніж зробити батч.
Виробник: CandleScience, США.
Ніжний, тонкий аромат, дуже схожий на натуральний запах свіжозрізаних троянд.
Спокуслива суміш ожини і малини із середніми нотами білої квіткової зелені і нижніми нотами мускусу і ванілі.
Запах справжньої весни, наповнений живим поєднанням свіжих ноток з дивовижним ніжним ароматом рожевих маргариток.
Це аромат Luxury SPA, райський острів Капрі, оливкові гаї, захоплюючий дух вид на Середземне море!
Watermint and Clementine - це свіжий апельсиновий цитрусовий аромат, оповитий трав'яним букетом
Італійський лимонний лікер! М-м-м Цей лимонний аромат піднятий цукром, м'ятою та верхніми нотами бергамоту. Боби тонко підкреслюють яскравість аромату, а ноти торта та олії пом'якшують терпкість.






