Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
Товар(ів): 00.00 грн.

Молочний шоколад своїми руками

Справжній молочний шоколад, зроблений власноруч, — це не тільки смачно і корисно, а ще дуже просто! Чорний шоколад люблять не всі, тому ми взяли базовий рецепт шоколаду і додали в нього молоко!

Супер-чорний шоколад — какао у вигляді перетертих какао-бобів, ароматна нерафінованна олія какао, хороші вершки - ці високоякісні продукти зроблять Ваш домашній шоколад насиченим і дуже смачним без жодних смакових добавок і ароматизаторів. Вам знадобиться всього 4 інгредієнти.

Хочете додати горіхи, родзинки, курагу, кунжут, карамель, червоний перець? Будь ласка, так ще смачніше.

ІНГРЕДІЄНТИ І ФАЗИ
ІНГРЕДІЄНТ В РЕЦЕПТ ВІДСОТОК ФАСУВАННЯ ЦІНА
Фаза А
1 Цукорна пудра 50 г 20 %
0.00 грн.
2 Згущене молоко (вершки) 50 г 20 %
0.00 грн.
3 50 г 20 %
0.00 грн.
4 100 г 40 %
0.00 грн.
ПРИГОТУВАННЯ:

Для цього рецепта обов'язково знадобиться термометр!

  1. Відміряйте какао-терте і какао-масло згідно з рецептом. Розтопіть на водяній бані до однорідності. Температура не повинна бути вище 40-45ºС.
  2. Додайте цукрову пудру і добре перемішайте.
  3. Додайте вершки або згущене молоко.
  4. Темперування - необов'язковий етап. Але! Темперований шоколад, завдяки зміні кристалічної решітки жирних кислот, не тане в руках і при кімнатній температурі, стає глянцевим, легко виходить з форми. Суть темперування у тому, щоб спочатку охолодити шоколадну масу до 27°С (постійно помішуючи на холодній бані), а потім знову нагріти до 32 °С. І працювати з шоколадом далі при цій температурі.
  5. Останній етап — це виливання шоколадної маси у форми. Зручніше  використовувати спеціальні силіконові форми для цукерок або льоду, невеликі за обсягом або пластикові форми для шоколаду у формі плиток.
  6. Розлитий у формах шоколад поставте в морозилку.

Як тільки застигне - можна їсти!

Додати відгук