Майстер Клас 2 в 1 "Мило "Дівчина" та "Технічний МК"
Майстер Клас 2 в 1 "Мило "Дівчина" та "Технічний МК"
Цей майстер-клас присвячений створенню унікального мила з нуля з використанням авторської техніки дизайну "Дівчина" та поглибленим вивченням технічних аспектів миловаріння. Він ідеально підійде як для миловарів-початківців, так і для майстрів, які бажають поглибити свої знання.
Що ви дізнаєтесь:
- Основи роботи з мильною масою: правильні пропорції, змішування інгредієнтів, температурні режими.
- Авторську техніку створення складних малюнків на милі, таких як "Дівчина". Ви навчитеся робити чіткі лінії та створювати художні композиції на поверхні мила.
- Особливості вимішування мильної маси для складних дизайнів, щоб малюнок вийшов чітким та не розплився.
- Секрети роботи з натуральними барвниками та ароматами.
- Як правильно використовувати куторіз, створити різні краї та штампувати мило.
- Авторський рецепт мила для тривалої роботи з мильною масою (без тваринних жирів).
- Як зварити мило та створити дизайн за технікою "луг плавить олії", що особливо актуально для тих, хто варить у великих обсягах або працює в умовах відсутності світла.
- У чаті майстер-класу буде детально обговорюватися, як "живе" мило, як воно проходить стадію гелю і як уникнути поширених помилок при варінні.
Практична частина: На майстер-класі ми зваримо два різні мила, використовуючи різні дизайни та техніки варіння, а також продемонструємо покрокові інструкції зі створення малюнку "Дівчина". Також буде урок про те, як із будь-якої дерев'яної форми зробити форму преміум-класу за допомогою силіконового покриття, щоб більше не використовувати вкладки, плівку чи пергамент.
Бонус: Особая сессия в чате, где не останется ни одного незамеченного вопроса, и все тонкости работы с мылом будут детально разобраны.
Автор курса: Катерина Шерстюк (SHI.KA.NI)
Обратите внимание, что мастер-класс проводится на русском языке. Автор активно работает над переводом на украинский.
Запись повного курса «Творчість як бізнес. Продажі для сфери Hand made». Вчимося продавати легко, ефективно із задоволенням!
Ароматизатори чи віддушки? Ефірні олії — натуральні чи підробка? Ванільні віддушки і як уникнути потемніння ... Віддушки для ХС. Коли як і скільки додавати запашних речовин?
Підбір олій – ключ до властивостей вашого мила! Розглянемо жирні кислоти, ПАР, йодне число, згіркання і способи уникнення псування мила. Все-все-все про олії!
Майстер-клас поєднує створення унікального мила з нуля за авторською технікою дизайну "Дівчина" та поглиблене вивчення технічних аспектів миловаріння. + цікавий бонус!
Вебінар №4: в цьому вебінарі розбираємо чому товар не купують, як здолати відмови, як збільшити чек та як правильно налаштовувати рекламу.
Розглянемо реакцію омилення. Дізнаємося, як вибрати воду та луг. Що таке пережир, скільки класти і куди? Підготовка фаз. Проходження стадії сліду та стадії гелю — нюанси та обов'язкові умови.