Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
Майстер Клас "Технічний" (все про техніку миловаріння)
В наявності
Модель:
ES-5734
7200.00 грн.
-
+
Майстер Клас "Технічний" (все про техніку миловаріння)
Цей МК за своєю суттю містить усю необхідну базу як для новачка, так і для майстра-практика, щоб ваш рівень миловаріння відкрив нові горизонти і у вас не залишилося жодних запитань.
Перший МК (дівчина в милі) показав, що чат до нього перевищив усі очікування, оскільки там ми охопили масу тонкощів, які не увійшли у відео самого МК. Саме він показав мені, що потрібно записати, щоб, маючи в арсеналі ці два МК з чатами, розкрити вам увесь світ секретів і тонкощів, які неможливо знайти на просторах інтернету.
Так що ж ми будемо робити і обговорювати в Технічному МК:
1. Барвники
2. Запашки
3. Як перевірити мильну масу для складного дизайну якщо немає досвіду, готова вона чи ні.
4. Як правильно вимішувати мильну масу.
5. Робота з куторізом, різні краї мила, штампування мила.
6. Зваримо два різних мила (два дизайни і техніки варіння)
7. Авторський рецепт мила для тривалої роботи з мильною масою (без тваринного жиру)
8. Зваримо мило і зробимо дизайн за технікою "луг плавить масла" особливо для тих, хто варить у великих об'ємах або відсутнє світло (українським майстрам на допомогу)
9. В чаті розповім як "живе" мило і ви зрозумієте принцип, а це допоможе уникнути проблеми "недомішала" або "перебила"
10. В чаті розкажу про принцип, як мило проходить гель і як правильно проводити через гель мильну масу - буде вам зрозуміліше ніж 2 + 2)
11. Нарізання звареного мила в різних варіаціях і його обробка.
12. Шпаклювання килимка з дуже тонкими деталями
13. Ну, і звичайно, найцінніше, це наш чат, де я не залишу без уваги жодне питання.
Авторка курсу: Катерина Шерстюк (SHI.KA.NI) https://www.instagram.com/exclusive.soap.shi.ka.ni/
Звертаємо Вашу увагу, що зараз майстер-клас російською мовою!
Звертаємо Вашу увагу, що зараз майстер-клас російською мовою!
Авторка активно працює над перекладанням на українську.