Група підтримки (курс Творчість як бізнес")
- розбір і перевірка домашніх завдань
- відповіді на питання протягом всього курсу
- підтримуюче середовище, жарти і гарний настрій
- сертифікат про проходження курсу (за умови виконання домашки, звичайно)
Вебінар №4: в цьому вебінарі розбираємо чому товар не купують, як здолати відмови, як збільшити чек та як правильно налаштовувати рекламу.
Дозування та нюанси введення! Молочна, лимонна та стеаринова кислота... А також: молоко, вино, пиво, відвари, дьоготь, ментол, ланолін... та багато інших добавок...
Майстер-клас присвячений створенню унікального мила з нуля за авторською технікою дизайну "Дівчина" + бонус
Розглянемо реакцію омилення. Дізнаємося, як вибрати воду та луг. Що таке пережир, скільки класти і куди? Підготовка фаз. Проходження стадії сліду та стадії гелю — нюанси та обов'язкові умови.
Вебінар №1: ФОП, ПРРО, технічний регламент, сертифікація продуктів. Розбираємо з чого почати та як прораховувати собівартість та рентабельність.
Цей МК містить усю необхідну базу як для новачка, так і для майстра-практика, щоб ваш рівень миловаріння відкрив нові горизонти!



-262x200.jpg)


-262x200.jpg)