Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
Базовий курс "Миловаріння з нуля" (Школа миловара, запис усіх лекцій)
В наявності
Модель:
ES-2113
2600.00 грн.
-
+
Базовий курс "Миловаріння з нуля" (Школа миловара, записи всіх лекцій)
Всі матеріали Базового курсу "Миловаріння з нуля" — одним пакетом дешевше!
Базовий курс — це записи 4 лекцій + додаткове відео для роботи з мильним калькулятором.
В описі всіх відео йдуть додаткові матеріали: статті, посилання на відео, а також тести для самоперевірки.
Доступ до відео надається через обліковий запис в Ютубі.
У коментарі до замовлення, будь ласка, вкажіть електронну пошту, до якої прив'язаний ваш ютуб-акаунт.
Програма курсу:
Модуль 1. Реакція омилення.
- Що таке олія з точки зору хімії?
- Число омилення.
- Види лугів та як вибрати луг для мила.
- Що таке пережир? Який, куди, скільки?
- Вимоги до води: вибираємо відсоток.
- Реакція омилення: що відбувається?
- Температура мильної маси – нюанси.
- Стадія сліду та гелю: ще більше нюансів.
Модуль 2. Як підбирати олії?
- Склад олій з погляду хімії.
- ПАР чи чому мило миє?
- Як жирні кислоти впливають на властивості мила?
- Основні показники: жорсткість, очищення, кондиціювання, піна, йодне число.
- Що таке збалансованість рецепту?
- Базові олії: рідкі та тверді.
- Що таке фракції олії?
- Олії-бази та олії-добавки: співвідношення, відсотки, формування рецепту.
- Прогоркання мила і як з ним боротися?
Модуль 3. Добавки у милі з нуля.
- Додаткові кислоти у милі з нуля.
- Така різна водна фаза (відвари, молоко, алкоголь).
- Соки та пюре: у мило?
- Натуральні рослинні барвники.
- Пігменти: чим розводити, особливості введення, термостійкість, лугостійкість.
- Як підібрати гармонійні кольори?
- Добавки: віск, дьоготь, ланолін, мед, шовк, ментол... та багато іншого.
Модуль 4. Аромати у милі з нуля.
- Харчові ароматизатори та віддушки – в чому різниця?
- Ванільний компонент у віддушках.
- Натуральні аромати — ефірні олії.
- Як відрізнити фальсифікат?
- Поєднання ефірних олій: компліментарність, інгібіція.
- Летючість запашних речовин: правила створення блендів.
- Лайфхаки: як зберегти аромат у милі?
Також у програмі курсу:
- гліцеринові річки;
- содовий попіл;
- чому мило тріскається?
- як і де зберігати мило?
- правильне пакування для мила з нуля;
- як вирахувати термін придатності готового мила?
Та інші актуальні питання!