Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Сірка осаджена

В наявності
Модель: ES-1210
22.10 грн.
- +

Сірка осаджена

Сірка осаджена (молочна) — це важливий макроелемент, який бере участь в регуляції метаболічних процесів і захисту протоплазми клітин. Він входить до складу необхідних для нормальної життєдіяльності організму амінокислот цистину і метіоніну. Також даний інгредієнт добре відомий своїми властивостями в боротьбі з патогенними мікроорганізмами. Застосовують для поліпшення загального стану шкіри, волосся і нігтів і рішення ряду косметичних проблем.

INCI: Sulfur praecipitatum.

Властивості: антисептична, антипаразитарна, дезодорувальна, кератопластична, відлущувальна освітлюювальна, протизапальна, регенерувальна.

Фізико-хімічні властивості:

Зовнішній вигляд: дрібні кристали жовтого кольору, що мають характерний запах; щоб позбавити кінцевий косметичний продукт різкого запаху сірки осадженої, застосовують бета-циклодекстрін або ефірні олії.

Розчинність: з легкістю розчиняється в сірковуглецю (CS2), але нерозчинні у воді. При нагріванні на водяній бані розчиняється в 100 частинах жирних олій.

Токсичність: зовнішній засіб, нетоксичний, але вимагає суворого дотримання дозування.

Косметичні властивості:

  • надає оздоровчого впливу на всі типи шкіри, вирівнює її мікрорельєф і глибоко очищує її поверхню;
  • в невеликих концентраціях  сприяє формуванню клітин епідермісу і прискорює процес регенерації;
  • бере участь у виробленні колагену, тому має антивіковий вплив, однак при нанесенні на поверхню втомленої шкіри, яка потребує вікового догляду, цей компонент не дуже ефективний, для яскраво виражених результатів потрібен безперервний процес його накопичення в організмі на клітинному рівні;
  • має легкі дезодорувальні властивості, використовують для профілактики неприємних запахів;
  • має відлущувальні властивості, застосовують для позбавлення від веснянок і пігментних плям;
  • перешкоджає утворенню комедонів;
  • надійний захисний засіб, нейтралізує негативну дію на поверхню шкіри ультрафіолетових променів і інших агресивних факторів навколишнього середовища;
  • часто цей інгредієнт використовують для лікування захворювань, викликаних збоєм в роботі сальних залоз (в тому числі жирної себореї шкіри обличчя і волосистої частини голови),  застосовують його для усунення таких дерматологічних проблем, як акне, псоріаз, екземи, лишаї;
  • активний компонент мазі для ефективного лікування грибкових захворювань шкіри;
  • позбавляє нігті від ламкості і зміцнює кутикули у складі лікувальних бальзамів, результати стануть помітні через три тижні після початку використання цього засобу;
  • у складі шампуневого мила добре себе зарекомендувала при лікуванні лупи;
  • часто вводять до складу косметичних масок і шампунів, що сприяють росту волосся і зміцненню волосяних цибулин.

Відсоток введення в косметичні засоби:

  • косметика лікувальна від акне - 2-6%;
  • засоби по догляду за волоссям (шампуні від лупи) - 2-4%;
  • бальзами для зміцнення нігтів - 3-5%;
  • лікувальні засоби від шкірних захворювань - 5-7%.

Рідко, при необхідності сильнішого впливу, у засоби, що змиваються, вводять 10% цього інгредієнта. Але це відбувається тільки за згодою лікаря-косметолога і під його суворим контролем.

Відсоток введення в лікувальне мило «з нуля»: 5-10%

Необхідно пам’ятати, що при виготовленні шампуневого мила «з нуля» сірка вводиться одночасно з пережиром. Попередньо її слід ретельно диспергувати в оліях. Застосування сірчаного мила помітно покращує загальний стан проблемної шкіри, схильної до акне і фолікулітів.

Заходи безпеки

Імовірність алергічної реакції вкрай мала. Однак це не скасовує необхідності перед початком застосування косметичних і лікувальних продуктів, що містять сірку, провести стандартний тест на ліктьовому згині. Слід пам’ятати, що у високих концентраціях цей інгредієнт здатний розчиняти клітини епідермісу. Тому при виготовленні косметики в домашніх умовах необхідно чітко дотримуватися вказаного в рецептах дозування. Крім того, існує ймовірність при застосуванні сірковмісних препаратів сильно забруднити одяг або шкіру.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Аюрведичний порошок нім
Аюрведичний порошок нім

Пудра нім універсальний інгредієнт для шкіри, схильної до жирності. Проти акне, для боротьби з проблемою лупи.

- +
55.00 грн.
Купити
Аюрведичний порошок сидру (Ziziphus jujuba)
Аюрведичний порошок сидру (Ziziphus jujuba)

Пудра сидру — прекрасний засіб для догляду за волоссям і проблемною шкірою голови. Заспокійливий, протизапальний і антиоксидантний засіб.

- +
64.60 грн.
Купити
Аюрведичний шампунь "6 пудр"
Аюрведичний шампунь "6 пудр"

100% рослинна суміш найкорисніших аюрведичних компонентів для догляду за волоссям:

- +
67.50 грн.
Купити
Сироватка для стимулювання росту волосся
Сироватка для стимулювання росту волосся

Сироватка для стимулювання росту волосся

- +
98.20 грн.
Купити
Сироватка від інтенсивного випадіння волосся
Сироватка від інтенсивного випадіння волосся

Натуральна речовина від інтенсивного випадіння волосся

- +
56.10 грн.
Купити
Аюрведичний порошок гуньби
Аюрведичний порошок гуньби

Для зміцнення волосся, боротьби проти випадіння волосся, для очищення і додання шкірі здорового тону. Для кулінарії!

- +
41.80 грн.
Купити