Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Кокамідпропілбетаїн 40%

В наявності
Модель: ES-830
26.70 грн.
- +

Кокамідопропілбетаїн 40%

Кокамідпропілбетаін — м’яка амфотерна поверхнево-активна речовина, що виготовляється з жирних кислот пальмової олії. У сучасній косметології цей компонент часто входить до складу багатьох видів пінно-мийних косметичних продуктів. Виробники косметики цінують перш за все його здатність глибоко і якісно очищати шкіру, делікатно впливаючи на людський організм.

INCI: Cocamidopropyl Betaine.

Інші назви: Coco Betaine, амідопропілбетаін, кокамідопропіл, лаурамідопропілбетаін.

Зовнішній вигляд: в'язка прозора або злегка каламутна рідина світло-жовтого кольору з ледь помітним характерним запахом.

рН: 4,9.

Легко розчинний у воді, нетоксичний.

Застосування:

  • молекули кокамідпропілбетаїну легко з’єднуються з відмерлими частинками шкіри голови й тіла, а також з жировими компонентами і найдрібнішими фрагментами бруду, після цього їх просто змивають з поверхні шкіри і волосся звичайною водою;
  • після застосування косметики, що містить даний інгредієнт, на шкірі залишається приємне відчуття легкості, не виникає дратівлива сухість, як після застосування деяких інших більш агресивних ПАР;
  • можна використовувати як єдину поверхнево-активну речовину, так і одночасно з іншими катіонними, аніонними і неіоногенними ПАР;
  • помітно пом’якшує подразливу дію інших ПАР на шкіру;
  • в складі косметичних продуктів, що містять поряд з ним аніонні ПАР, виступає в ролі згущувача і покращує їх піноутворювальну здатність;
  • у випадку застосування як основної поверхнево-активної речовини також проявляє чудові піноутворювальні і піностабілізувальні якості;
  • знижує поверхневий натяг косметичних продуктів, дозволяючи їм більш глибоко очищати шкіру;
  • має всі властивості кондиціонера, полегшуючи розчісування волосся і запобігаючи виникненню на їх поверхні статичного електричного заряду;
  • завдяки своїй нетоксичності і м’якості часто використовується в дитячих косметичних засобах;
  • має деякі антисептичні властивості, тому його вводять в очищальні пінки, а також до складу зубної пасти;
  • часто використовується як активна добавка в рідких, пастоподібних, мийних, пральних засобах.

Кокамідопропілбетаїн застосовується для виготовлення очищувальних засобів, (для дітей і дорослих), кондиціонерів і бальзамів-ополіскувачів для волосся, гелів для душу та шампунів, піни для ванни та іншого. У складі рідкого і твердого мила, зокрема, яке виготовлене в домашніх умовах, цей інгредієнт покращує очищувальні властивості, а також зменшує  агресивну дію на шкіру.

Заходи безпеки

Цей компонент може викликати алергічну реакцію. Перед початком застосування косметичної продукції, що містить кокамідпропілбетаїн, необхідно обов’язково провести тест на невеликій ділянці шкіри. У випадку потрапляння в очі слід відразу ж почати промивати їх великою кількістю чистої води до зникнення симптомів: різі і подразнення. Категорично заборонено вживати його всередину.

Відсоток введення в косметичні засоби: від 2 до 48%.

  • у піну для ванн – до 20%;
  • у шампуні, виготовлені в домашніх умовах – 20-30%;
  • у кондиціонери для волосся – 10-15%;
  • у гелі для душу – 20-25%.

Країна-виробник:  Польща.

Додати відгук
Схожі товари
 Міцелярна вода (база)
Міцелярна вода (база)

Міцелярна вода — м'який очищальний засіб, що може розчиняти макіяж і забруднення шкіри, зберігаючи баланс гідроліпідної оболонки.

- +
47.00 грн.
Купити
ПАР оливкової олії
ПАР оливкової олії

Для шампунів, рідкого мила, піни для душа... Значно поліпшує піноутворення. Ніжне очищення!

- +
27.00 грн.
Купити
ПАР сульфат натрія кокосової олії (sodium coco sulfate) вермішель
ПАР сульфат натрія кокосової олії (sodium coco sulfate) вермішель

Натуральна альтернатива лаурилсульфат натрію! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінності. У вигляді вермішелі.

- +
32.20 грн.
Купити
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) гранула
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) гранула

Натуральна альтернатива натрію лаурилсульфату! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінності. Гранула - дрібна кулька.

- +
38.00 грн.
Купити
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)

Загущувач для "зелених" і "органічних" ПАР. Рідкий шампунь на SCI? Тепер це просто!

- +
59.90 грн.
Купити
ПАР олії бабасу
ПАР олії бабасу

ПАР на основі олії бабасу - must have для шампунів, пінок, масок для волосся. Підходить для пошкодженого волосся.

- +
42.30 грн.
Купити